Scetka Sonicare

Uporaba


Z nežnimi dotiki

S ščetko ne pritiskajte na zobe in dlesni. Dovolite, da električna zobna ščetka Sonicare opravi delo namesto vas. Uporabite le 50 odstotkov moči, s katero pritiskate pri ščetkanju z navadno zobno ščetko. S ščetinami se le nežno dotaknite zob in dlesni ter jih ne potiskajte med zobe. Če boste pritisnili premočno, bo ščetka nehala delovati in vas tako obvarovala pred morebitnimi poškodbami, ki so posledica premočnega pritiskanja. 


Počasi ščetkajte vse površine zob

Počasi premikajte ščetko pod kotom od 30 do 40 stopinj od zoba do zoba proti dlesni. Pri vsakem zobu se ustavite za približno 2 sekundi. Svoja usta razdelite na 4 kvadrante in vsakemu namenite 30 sekund. Bodite pozorni na to, da so dobro očiščeni tudi zadnji zobje. 


Zobe čistite dve minuti

Funkcija Quadpacer® boste vsak kvadrant čistili 30 sekund. Bodite pozorni na to, da notranji strani zob (ob jeziku) namenite toliko časa kot zunanji. Zobe čistite tako dolgo, da se samodejno izklopi funkcija Smartimer™.  


Električna zobna ščetka Sonicare naj bo čista

Nastavek s ščetinami očistite po vsaki uporabi. Vsak teden pa razstavite nastavek in držalo ter ju prav tako temeljito očistite.

scetkanje 1

NAVODILA ZA UPORABO ŠČETKE SONICARE FLEXCARE