Scetka Sonicare

Kako deluje


Bakterije v zobnih oblogah, zatrte
s patentirano tehnologijo zvoka


Podjetje Philips Oral Healthcare Inc. je predstavilo novo generacijo električnih zobnih ščetk Sonicare - serijo FlexCare, ki na področju električnih zobnih ščetk postavlja nova merila. Glavno vlogo pri vzdrževanju higiene zob in dlesni z električno zobno ščetko Sonicare FlexCare ima nova razsežnost dinamike čiščenja. Ščetka Sonicare namreč s tehnologijo zvoka deluje na bakterije tudi na težje dostopnih mestih. Čisti s kombinacijo visokofrekvenčnega ščetkanja in nežnih zvočnih vibracij. 

  Ščetkanje s tehnologijo zvoka 

Šcetka SonicarePresenetljivo, mar ne? Vendar tako deluje električna zobna ščetka Sonicare FlexCare, saj naredi 31.000 gibov v minuti. Laboratorijske raziskave so dokazale, da zobne obloge odstrani tudi tam, kamor ščetine ne sežejo, in zavira gingivitis. Dokazano je tudi, da je izjemno nežna do dentina.


31.000 gibov v minuti

Z ročno zobno ščetko najverjetneje ne zmorete ščetkanja z 31.000 gibi v minuti, zato vam predlagamo, da preizkusite električno zobno ščetko Sonicare FlexCare. Zares namreč lahko odstrani bakterije plaka med zobmi in iz ostalih težje dostopnih mest. S kliničnimi raziskavami je dokazano, da zmanjšuje krvavenje dlesni in odstrani 80 odstotkov zabarvanosti, ki jo povzročajo tobak, kava in pravi čaj, ter hkrati preprečuje bolezni dlesni. Z visko frekvenco (31.000 gibov v minuti) in ustrezno amplitudo gibanja ščetin ustvarja dinamično fluidno delovanje, ki pomaga bolje očistiti medzobne prostore.


Delovanje zvočnih valov

Dinamicno fluidno delovanjePlak je skoraj brezbarvna obloga, ki se nenehno nalaga na vaše zobe. Skrije se v medzobne prostore in na tista mesta, ki so ščetki težje dosegljiva. Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare učinkovito odstrani bakterije s teh mest, saj čisti s kombinacijo visokofrekvenčnega ščetkanja in nežnih zvočnih valov. Čeprav je električna zobna ščetka Sonicare FlexCare izredno učinkovita pri odstranjevanju plaka, pa ostaja nežna do vaših dlesni in tudi občutljivih zob.Dinamično-fluidne sile

Sile tekočine (fluida), ki jih ustvarja hitrost vršičkov ščetin, nežno pomešajo zobno kremo in slino v čistilno penasto tekočino, obogateno s kisikom, ter jo usmerijo v prosotore med zobmi, okoli njih in za zobmi – celo pod robove dlesni, kjer imajo bakterije najboljše pogoje za rast in razvoj. Čiščenje s tako hitrim premikanjem ščetin in dinamično fluidne sile omogočajo izvrstno čiščenje z neposrednim stikom ščetin tudi na težje dostopnih področjih. Hkrati električna zobna ščetka Sonicare nežno masira dlesni, spodbuja prekrvitev dlesni in pomaga odstraniti zobne obloge vzdolž roba dlesni.