Scetka Sonicare

Garancija nakupa

28 dni

Zobem, ki so obarvani zaradi kajenja, pitja kave in pravega čaja, električna zobna ščetka Sonicare v samo 28 dneh povrne več kot 80 odstotkov naravne beline.
Vir: McInnes C. et als, J. Clin. Dent. 1994; 5: 13-18. 


Boljši rezultat pri ponovnem pregledu 

Preizkusite električno zobno ščetko Sonicare FlexCare! Uporabljajte jo 28 dni, nato pa preverite svoje zobe in dlesni pri zobozdravniku. Zagotavljamo vam izboljšanje, sicer vam brez vprašanj vrnemo denar. 


Garancija nakupa velja dve leti

Garancija se nanaša na držalo in polnilnik, ne pa tudi na nastavek s ščetko.

Držalo in polnilnik vaše zobne ščetke Sonicare FlexCare sta v garanciji dve leti od dneva nakupa. Če držalo ali polnilnik zaradi kateregakoli vzroka v prvih dveh letih uporabe ne bi več delovala, bo proizvajalec oziroma dobavitelj v Sloveniji okvarjene dele brezplačno zamenjal s popravljenimi, novimi ali obnovljenimi. Okvare zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja z izdelkom, uporabe z električnimi pretvorniki ali transformatorji in mehanske poškodbe so pri tem izvzete.
Brez tveganja! 90 - dnevno vračilo denarjaPrehod od navadne zobne ščetke k električni ščetki s sonično tehnologijo je velik preskok. Morda se sliši kot pretiravanje, vendar smo v to, da boste vzljubili svojo ščetko Sonicare in rezultate, ki jih daje, tako prepričani, da svoje proizvode podpiramo z 90–dnevnim vračilom denarja brez tveganja.


Če vas zobna ščetka Sonicare v 90-ih dneh od dneva nakupa ne bo prepričala, vam vrnemo vaš denar.