Scetka Sonicare

Pogosta vprašanja

Zakaj je električna zobna ščetka Sonicare vredna svojega denarja?


Morda menite, da je prehod na električno zobno ščetko Sonicare nepotrebno razkošje. Vendarle bi radi kar najbolje skrbeli za svoje zobe, ne zdi pa se vam upravičeno zapraviti veliko denarja za zobno ščetko. Razumemo, da je v primerjavi z navadno zobno ščetko ali cenejšimi baterijskimi modeli električna zobna ščetka Sonicare prava potrata. Zato bi vam radi pojasnili, zakaj je električna zobna ščetka Sonicare vredna svojega denarja. 


Ali bo delovala veliko bolje kot cenejši proizvodi? 

Raziskave dokazujejo, da je električna zobna ščetka Sonicare zares učinkovita. Čisti bolje kot navadna zobna ščetka in preseže tudi ostale zobne ščeke. Pravzaprav so dokazljivi rezultati skupaj z osebno izkušnjo uporabnika tisti, zaradi katerih je ščetka Sonicare številka 1 med električnimi zobnimi ščetkami, ki jih priporočajo tudi zobozdravniki. 

+ Preberite rezultate raziskav (besedilo je v angleškem jeziku)


Ali lahko zares izboljša moje ustno zdravje? 

Odgovor je DA! Z vedno novimi odkritji na področju povezanosti med ustnim in sistemskim zdravjem pa je skrb za vaše zobe vedno bolj pomembna. Vprašajte se, ali si vaše zdravje to zasluži?


Kako dolga je doba uporabnosti električne zobne ščetke Sonicare? 

Električna zobna ščetka Sonicare je narejena, da traja, kar zagotavlja dvoletna garancija. Veliko uporabnikov uporablja svojo ščetko Sonicare že leta. 


Bom opazil/-a razliko? 

Menimo, da boste po uporabi električne zobne ščetke Sonicare več razlik. Izjemno čist občutek po uporabi električne zobne ščetke Sonicare vam pove, da so vaši zobje bolj čisti. Ker ščetka Sonicare odstrani madeže kave, čaja in tobaka, pa bodo vaši zobje bolj beli v 28 dneh.

Poglejte podrobnosti sonicare garancije (besedilo je v angleškem jeziku)

Ali bom prihranil/a denar tudi drugače? 

Obstajajo stvari, ki so vredne tega, da zanje zapravimo nekaj denarja, in ena izmed njih je prav gotovo električna zobna ščetka Sonicare. Uporaba te ščetke sicer ne pomeni, da obisk pri zobozdravniku dvakrat na leto ni več potreben, vendar pa njena edinstvena čistilna tehnologija zmanjša vašo dovzenost za zobno gnilobo ali za bolezni dlesni, kot je gingivitis, ki je velik strošek zdravljenja in vpliva na celotno zdravje, kar kažejo nedavne raziskave.NAVODILA ZA UPORABO ŠČETKE SONICARE FLEXCARE